Cautare

4686 de rezultate pentru "accident sfintu gheorghe" (3.45 secunde)
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Liana Gheorghe, sef de sectie, Centrul de Gastroenterologie si Hepatologie, Institutul Clinic Fundeni, a subliniat ca, deocamadata, in tara noastra, BII inca nu inregistreaza o crestere alarmanta, probabil, si pentru ca inca mai respectam alimentatia traditionala. ... Liana Gheorghe.
Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Pana atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de carti de specialitate, unele dintre ele fiind de referinta in domeniul tehnic. Gheorghe Amza:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
In timp ce medicii ii acordau primul ajutor, secretarul Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, incerca sa afle cine este barbatul, cerandu-le subordonatilor sa-l informeze cum a ajuns acesta la balconul salii de plen.
Accident vascular cerebral. ... Sunt carausi de sodiu, pe langa clorura de sodiu care se gaseste in cantitati mari in alimentele procesate industrial", ne avertizeaza profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. ... Si cunoscutul pilot Ionel Pascota a fost victima unui accident, insa el nu a fost lovit de soferul teribilist, ci motocicleta pe care o conducea a luat foc in timpul concursului.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului de motociclu care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu. ... Gheorghe Sincai catre str. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a lui A.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M.
Gheorghe de 38 de ani, din Bucuresti. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Gheorghe Racovita catre Str. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Fostul primar al Tecuciului, Gheorghe Lazar, consilier municipal independent, nu-si poate misca mana dreapta din cauza unui accident vascular suferit in cursul lui iulie, fiind nevoit sa semneze declaratia de apartenenta politica cu amprenta aratatorului mainii stangi, transmite NewsIn.
Senatorul GHEORGHE POP a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Frisca de pe tort a luat-o nimeni altul decat Gheorghe Stefan, cel care a fost in spatele fraudarii marsave a alegerilor din judetul Neamt, din luna august, anul curent.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna. ... Cei mai expusi pericolului erau copiii care se deplasau la scoala, la vremea respectiva fiind inregistrat chiar si un accident.
Este vorba despre coniacul de colectie Gheorghe Florescu, primit din partea fabricii. ... GHEORGHE ILIE FLORESCU s-a nascut la 8 mai 1944, in timpul unui bombardament anglo-american, in Biserica Sf. ... In octombrie 1990, sufera un accident vascular cerebral, in urma caruia ramane cu o hemipareza pe partea dreapta.
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
google-analytics.com